FacebookTwitterTumblrPinterist

VTe koop op 3D, BLU-RAY, DVD & DIGITAL HD

iTunes
bol.com
Oh
Stemming Spel
Tout 1
Tout 2
Tout 3

SPELLETJES

SPELLETJESSPELLETJES

Als de aarde wordt veroverd door de Moefs, een buitenaards ras dat op zoek is naar een nieuwe thuisplaneet, worden eerst alle mensen naar een andere locatie gebracht. Maar terwijl de Moefs de planeet reorganiseren, slaagt het vindingrijke meisje Tip (Rihanna) erin om uit handen van de Moefs te blijven en krijgt ze gezelschap van Oh (Jim Parsons), een verbannen Moef. Tijdens hun bijzondere avontuur beseffen de twee vluchtelingen dat er meer op het spel staat dan alleen de verhoudingen in het universum. HOME is vanaf 1 april 2015 (in 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien, in zowel de Engelstalige als de Nederlandstalige versie.

Mijn naam is

OH

Oh is een slimme, hardwerkende Moef, maar hij heeft er genoeg van dat niemand hem aardig vindt. Hij ontdekt dat hij eigenlijk meer een mens is, gevangen in het lichaam van een Moef.

Oh

 

Tip

Hoe gaat het? Ik ben

TIP

Gratuity “Tip” Tucci is een mensenmeisje dat alleen woont sinds haar moeder (en alle andere aardbewoners) ‘gevangen’ zijn genomen door de Moefs. Tip is stoer, slim en nergens bang voor. Door haar relatie met de immigrant Oh worden haar vooroordelen op de proef gesteld.

Iedereen noemt me

KNOR

Knor is Tip's kat en hij is altijd aan haar zijde. Hij gaat met Oh en Tip mee op de reis, als de perfecte metgezel!

Pig
Kyle

Geef Five Hi's aan

KYLE

Kyle is een verkeersagent van de Moefs. Van zijn leider Captain Smek krijgt hij de opdracht om de irritant aardige Oh op te sporen. Maar diep van binnen is Kyle een keurige Moef die eigenlijk niet wil opvallen en gewoon z’n werk wil doen.

Ik ben degene die ik noem

CAPTAIN SMEK

Captain Smek, ook wel bekend als De Wijze/Dappere/Geweldige/Dappere/Hippe Captain Smek, is de leider van de Moefs. Smek vindt dat hij altijd gelijk heeft, strijkt met de eer als een ander die toekomt, gelooft in zijn eigen PR en vernoemt alles naar zichzelf.

Lucy
Smek

Leuk je te ontmoeten. Ik ben

LUCY

Lucy Tucci is de moeder van Gratuity “Tip” Tucci. Toen de Moefs de planeet veroverden en Lucy van haar dochter gescheiden werd, voelde ze voor het eerst wat het is om bang te zijn. Maar omdat Tip geen gewoon meisje is, heeft Lucy hoop.

KLEURPLATEN

GIFS

TILT YOUR DEVICE